Deconectarea unui cont TikTok
- În OLO, deschide „Conturi TikTok”.
- Apasă „Deconectează” lângă cont și confirmă.
- OLO șterge tokenurile, anulează postările programate pe acel cont și îi cere lui TikTok să retragă accesul.
Poți scoate accesul și din aplicația TikTok: Profil → ☰ → Setări și confidențialitate → Securitate și permisiuni → Permisiunile aplicațiilor → OLO → Elimină accesul.
Ștergerea contului OLO
Din Setări → Șterge contul (cu parola). Ștergem contul, conturile TikTok legate, postările, clipurile și cheile API. Înainte, poți descărca datele tale din Setări → Descarcă datele mele.